Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Kızıl, Mahmut Ergen ve Cemal Üstün Giresun'da, Ordu ve Giresun Şube yönetimlerimizle bir araya geldi. Gerçekleştirilen istişare toplantısına Giresun Şube Başkanımız Abdurrahman Genç ve Ordu Şube Başkanımız Ertuğrul Zabun ve iki şubemizin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Emniyet 2 No'lu Şube yönetim kurulu üyelerimiz de katıldı.

Programda konuşan Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Kızıl, Büro Memur-Sen olarak gece gündüz demeden teşkilatımızla birlikte mücadele ettiğimizi, yetkide 15. yıla ulaşmamıza ramak kaldığını ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yıllardır güvenin merkezi, kazanımların adresi olduğumuz belirten Kızıl, kendi alanındaki bütün kurumlarda kararlı bir çalışma yürüttüğümüzü söyledi.

Genel Başkan Yardımcımız Cemal Üstün de yetkili olduğumuz kurumlarda KİK ve topku sözleşme süreçlerinde talepleri kazanıma çevirdiğimizi belirterek, İçişleri Bakanlığı personelinin yanı sıra Emniyet teşkilatındaki sivil memurlar için mücadeleye devam ettiğimizi kaydetti. Emniyet şubelerimizin sayısının arttığını hatırlatan Üstün, güçlü teşkilat yapısıyla üye sayısının sendikak mücadelenin en önemli unsuru olduğunu vurguladı.

Genel Başkan Yardımcımız Mahmut Ergen de konuşmasında genel değerlendirmelerin yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Gelir İdaresi Başkanlığı'nda çalışmalarımızın sürdüğünü ifade etti. Kurum yetkisi için ikinci şubemizi açtığımızı dile getiren Ergen, vazgeçmeden, artan azim ve kararlılıkla çalışmalarımızın süreceğini vurguladı.

















