Tokat Şubesi, 2.Olağan Genel Kurulu, 9.12.2007 tarihinde İHL salonunda yapıldı.çoşkulu geçen toplantıya Genel Sekreter Süleyman Demirin yanı sıra siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda üyemiz ve Büro Memur-Senin çevre illerdeki İl başkanları iştirak etti.Tek listeyle yapılan seçimlerde Arslan İşeri yeniden Şube Başkanlığına seçildi. " /> TOKAT ŞUBESİ 2.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI | BÜRO MEMUR-SEN BÜRO MEMURLARI SENDİKASI   Tokat Şubesi, 2.Olağan Genel Kurulu, 9.12.2007 tarihinde İHL salonunda yapıldı.çoşkulu geçen toplantıya Genel Sekreter Süleyman Demirin yanı sıra siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda üyemiz ve Büro Memur-Senin çevre illerdeki İl başkanları iştirak etti.Tek listeyle yapılan seçimlerde Arslan İşeri yeniden Şube Başkanlığına seçildi. " />   Tokat Şubesi, 2.Olağan Genel Kurulu, 9.12.2007 tarihinde İHL salonunda yapıldı.çoşkulu geçen toplantıya Genel Sekreter Süleyman Demirin yanı sıra siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda üyemiz ve Büro Memur-Senin çevre illerdeki İl başkanları iştirak etti.Tek listeyle yapılan seçimlerde Arslan İşeri yeniden Şube Başkanlığına seçildi. "/>